Ιστορίες

Αuτός είναι ο 36χρονος Αλβανός που έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό στην Αίγινα

Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησαν στις 19 Αυγούστου οι αρχές της Μάλτας, και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας μιας γυναίκας και του ανιψιού της πριν από επτά χρόνια στην Αίγινα.

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο και πρόκειται σύντομα να εκδοθεί στη χώρα μας. Οι αρχές της Μάλτας προχώρησαν στη σύλληψη αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος.

ΜΜΕ της Μάλτας έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και το πρόσωπό του, μέσω βίντεο. Όπως αναφέρουν, δράστης του διπλού φονικού είναι ο Ledjon Brakaj, από την Αλβανία, ο οποίος διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα σε ηλικία 29 ετών. Μέχρι τώρα διέμενε στην πόλη Marsaskala της Μάλτας, με πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκων.

Δείτε το βίντεο:

Τι είχε συμβεί

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο 36χρονος φερόμενος δράστης είχε μπει στο σπίτι της 70χρονης στην Αίγινα, η οποία είχε κατάστημα σουβενίρ στο νησί. Ξυλοκόπησε τόσο την ίδια όσο και τον ανιψιό της, μέχρι λιποθυμίας, και τελικά τους έκαψε ζωντανούς.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, η λεία του ανερχόταν περίπου στα 800.000 ευρώ. Τα δύο θύματα είχαν καεί από τη μέση και πάνω, ενώ στο χώρο που βρέθηκαν, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, υπήρχαν τοπικά σημεία που είχαν καεί από τη φωτιά.

Η εγκληματική ενέργεια, τότε, αποδιδόταν στο γεγονός ότι είχαν επιβληθεί τα capital controls στην Ελλάδα και η άτυχη γυναίκα είχε μαζέψει τις οικονομίες της στο σπίτι από την τράπεζα.

To Top