Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Αφήνει πίσω του τον τραυματισμό ο Γκάβι, έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετρά αντίστροφα

Μπαρτσελόνα: Αφήνει πίσω του τον τραυματισμό ο Γκάβι, έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετρά αντίστροφα

Ευχάριστα τα νέα για τη Μπαρτσελόνα, με τον Γκάβι να βγάζει μέρος της προπόνσης για πρώτη φορά μετά από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί πέρυσι σε αγώνα με την εθνική Ισπανίας.

Έναν λόγο ακόμα για να αισιοδοξεί η Μπαρτσελόνα έδωσε ο Γκάβι, ο οποίος κατάφερε μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού να βγάλει μέρος της προπόνησης και πλέον ο νεαρός διεθνής μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο παίκτης είχε υποστεί ρήξη χιαστού με την Εθνική Ισπανίας, με τον ίδιο να καταβάλλει στη συνέχεια πολλή προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ο 20χρονος όμως φαίνεται πως αφήνει πλέον πίσω του αυτές τις δύσκολες μέρες, με τον ίδιο να βγάζει μέρος του ομαδικού προγράμματος δίχως πρόβλημα.

Ο λόγος που ο ίδιος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση δεν οφείλεται σε ενοχλήσεις, αλλά στην επιθυμία των Καταλανών να διαφυλάξουν τον Γκάβι από το ενδεχόμενο να υποτροπιάσει. Όπως και να έχει όμως, η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πως σύντομα θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου σε μία πολύ σημαντική μονάδα του ρόστερ.

To Top