Αθλητικά

Μπράβο ρε ψυχάρες! – Γίγαντες οι πολίστες της Εθνικής, ασύλληπτη κίνηση για τους πυρόπληκτους

Μπράβο ρε ψυχάρες! - Γίγαντες οι πολίστες της Εθνικής, ασύλληπτη κίνηση για τους πυρόπληκτους

Οι παίκτες που γέμισαν τους Έλληνες υπερηφάνεια με την κατάκτηση του ασηνμένιου μεταλλίου αποδεικνύουν ότι είναι πάνω από όλα σπουδαίοι άνθρωποι, εκτός από τεράστιοι αθλητές!

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας Πόλο Ανδρών θα χαρίσουν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές το μισό πριμ που έλαβαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Πρόκειται για μια αξιέπαινη απόφαση, που φανερώνει για ακόμα μια φορά το ήθος των παιδιών που γέμισαν υπερηφάνεις τους Έλληνες αυτές τις τραγικές ημέρες, που η χώρα δοκιμάζεται από την πύρινη λαίλαπα. 

Άλλωστε, ακόμα και όταν οι διεθνείς πανηγύριζαν για τη μεγάλη τους επιτυχία στο Τόκιο, δεν ξεχνούσαν τα όσα βιώνουν οι συμπατριώτες τους πίσω στην Ελλάδα, τονίζοντας συνεχώς ότι θέλουν να βοηθήσουν έμπρακτα τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η ανακοίνωση:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top