Ιστορίες

Bρέθηκε συμβατός δότης που θα χαρίσει ζωή στον μικρό Γιωργάκη

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του και το «ευχαριστώ» σε όσους έδωσαν αίμα

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από την Θεσσαλονίκη, καθώς η οικογένεια του μικρού Γιωργάκη ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του τρίχρονου «αγγέλου».

Ο μικρούλης που νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, περίμενε να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών προκειμένου να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Σύμφωνα με newsbreak.gr, την ανακοίνωση του φιλανθρωπικού οργανισμού Παιδική Χαρά τελικά βρέθηκε δότης και ο η οικογένεια του μικρούλη ευχαριστεί όλους όσους προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα.

Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρέθηκε συμβατός δότης για τον μικρό Γιώργο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την βοήθεια και όλη η οικογένεια είναι πολύ συγκινημένη για την αγάπη, τη δύναμη και την στήριξη απ’ όλο τον κόσμο. Μας δώσατε μεγάλη χαρά! Ο Γιώργος θεωρώ ότι ήταν η αφορμή να ξεκινήσει κάτι πολύ θετικό και είναι σίγουρο ότι θα είστε εδώ και γι’ άλλους συνανθρώπους μας. Μην σταματήσετε αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε, όσοι έχετε κλεισμένα ραντεβού θα σας παρακαλούσα να πάτε και να δώσετε δείγμα, διότι όπως σήμερα κάποιος χάρισε σε εμάς τη ζωή, αύριο μπορεί να την χαρίσουμε εμείς σε κάποιον άλλο. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και εύχομαι ο Θεός να σας το ανταποδώσει! Για τις επόμενες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε εκ νέου» ανέφερε συγκινημένη η μητέρα έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρούλη.

To Top