Αθλητικά

Χαφ-oδοστρωτήρας για Ολυμπιακό! Συνάντηση Μαρινάκη με τον ατζέντη του Λιβάι

Χαφ-oδοστρωτήρας για Ολυμπιακό! Συνάντηση Μαρινάκη με τον ατζέντη του Λιβάι

Ο Γκαρσία της ΑΕΚ και ο 25χρονος Βραζιλιάνος που παίζει στη Ρωσία και προτάθηκε στους Πειραιώτες. Δυνατός με σωματότυπο τύπου Ντουντού Σεαρένσε και καλό σουτ…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στον Ολυμπιακό, μετά από το εντυπωσιακό 4-2 στην Αγγλία επί της Άστον Βίλα στην ημιτελική φάση τού Conference League. Προφανώς γιατί πρόκειται για κορυφαία στιγμή στην Ιστορία του κλαμπ (αλλά και των ελληνικών ομάδων ευρύτερα!), αλλά και γιατί μια ακόμα φορά φάνηκε πόσο δίκιο είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν αποφάσισε να διώξει από την άκρη τού πάγκου τον Κάρλος Καρβαλιάλ και να φέρει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Γιατί ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού δεν είναι χθεσινός στην πιάτσα, ξέρει πώς να κινηθεί και τι χρειάζεται να κάνει σε μια ομάδα. Κι αυτό το έχει αποδείξει στο Λιμάνι, αλλά και τη Νότιγχαμ Φόρεστ που την βρήκε απαξιωμένη στην Championship και την έχει ανεβάσει στην Premier League. Προφανώς το έχει δείξει και στη Ρίο Άβε, σε πολύ σύντομο διάστημα μάλιστα, καθώς στη δική του διοικητική παρουσία κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μαρινάκης, λοιπόν, μπορεί να ζει ως οπαδός τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού, αλλά λειτουργεί και ως σύγχρονος ποδοσφαιράνθρωπος: Σχεδιάζοντας το μέλλον ή, έστω, προετοιμάζοντάς το, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Για αυτό και πριν ακόμα από τη ρεβάνς με τη Φενέρ, στην Κωνσταντινούπολη, συναντήθηκε στο Λονδίνο με τους μάνατζερ Ανδρέα Δημητρίου και Τάι, της LA Football Consulting, που έχουν παρουσία στον σχεδιασμό των Πειραιωτών ως γραφείο. Πέρα από τον Ροντινέι, που έβαλαν ένα χεράκι για έρθει, έχουν φέρει στον Ολυμπιακό τους Σκάρπα και Μπρνιτς, έχουν βοηθήσει στην πώληση του Ρέαμπτσιουκ και έχουν πραγματοποιήσει τους δανεισμούς των Κανέ, Πέπε και Ραμόν. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαν λόγο και στον Λιβάι Γκαρσία (ενώ είναι μάνατζερ και του προπονητή Μάσιμο Καρέρα!), που πέρσι παραλίγο να κάνει μεταγραφή στη Γαλλία κοντά στα 25 εκατ. ευρώ! Μπορεί ο Λιβάι να απασχολήσει τον Ολυμπιακό ή, ακόμα-ακόμα, τη Νότιγχαμ Φόρεστ; Όχι, η επαφή του Μαρινάκη με τους δύο ατζέντηδες δεν αφορούσε κάτι τέτοιο, αλλά άλλες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι Πειραιωτες θα κάνουν μια μεγάλη μεταγραφή σε κάθε θέση του γηπέδου το προσεχές καλοκαίρι, υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο πελατολόγιο της LA Football Consulting που μπορεί να απασχολήσουν. Με κυριότερη/πιο αξιόλογη εκείνη του Φερνάντο Κονστάντζα, 25χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ που μπορεί να παίξει και ως δεξιός μπακ (στην καριέρα του έχει παίξει και ως εξτρέμ!), που ανήκει στη ρωσική Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα αλλά δεν θα ήταν αρνητικός στην προοπτική να αποχωρήσει από εκεί (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028).

To κορμί του θυμίζει οδοστρωτήρα στον χώρο του κέντρου, δυνατός με σωματότυπο τύπου Ντουντού Σεαρένσε, που σουτάρει πολύ δυνατά έξω από την περιοχή – Είναι πολύ δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι, γενικά πρόκειται για φουλ ψαγμένη περίπτωση, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του έχει χρόνια να κάνει πώληση πάνω από 2-2,5 εκατ. ευρώ (ειδικά σε ομάδα εκτός Ρωσίας δεν έχει πουλήσει ποτέ πιο ακριβά).

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί ο Κονστάντζα να μην είναι γνωστό όνομα, αλλά είναι ένας ακόμα θησαυρός που υπάρχει στο ρωσικό ποδοσφαιρο και μπορεί να κάνει τη διαφορά αν έρθει στην Ελλάδα. Σε πολύ καλή ηλικία και, μάλιστα, σε έναν αθλητικό οργανισμό που ξέρει πώς να αναδείξει Βραζιλιάνους παίκτες.

Κρατήστε το όνομά του. Μια φορά οι συνεργάτες τού Βαγγέλη Μαρινάκη το έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Το… λάθος Τσιμίκα, πωλείται με 11 εκατ. – Νότιγχαμ και μετά Ολυμπιακό”!

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top