Αθλητικά

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ – Ακόμα ένα πολύ σημαντικό βραβείο για Ντεσπόντοφ – Σπάει τα… κοντέρ

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ - Ακόμα ένα πολύ σημαντικό βραβείο για Ντεσπόντοφ - Σπάει τα... κοντέρ

Τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς για το 2023 στην Βουλγαρία κέρδισε ο Ντεσπόντοφ, για τρίτη σερί φορά και τέταρτη συνολικά!

ΠΑΟΚ: Τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς για το 2023 στην Βουλγαρία κέρδισε ο Ντεσπόντοφ, για τρίτη σερί φορά και τέταρτη συνολικά! Ο Βουλγαρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ανταγωνισμό εντός συνόρων και θα αναδειχθεί ο καλύτερος Βούλγαρος παίκτης για το 2023, έχοντας ήδη καθιερωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό θα είναι το τρίτο κατά σειρά βραβείο για τον αρχηγό της Εθνικής Βουλγαρίας.

Για πρώτη φορά, ο Ντεσπόντοφ είχε πάρει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στην Βουλγαρία το 2018 και επανήλθε στην κορυφή το 2021, κρατώντας έκτοτε τα σκήπτρα.

Η ημέρα και ο τόπος όπου θα παραλάβουν τα βραβεία τους οι καλύτεροι Βούλγαροι ποδοσφαιριστές για το 2023 δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο, ο Κιριλ Ντεσποντοφ ετοιμάζεται να πάρει μια ακόμα φορά το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην πατρίδα του σε εκδήλωση που θα γίνει στις αρχές του νέου έτους.

despodov47055

To Top