Αθλητικά

Χέρι-πέναλτι ο Σάστρε στο ΠΑΟΚ-Σέρρες! Περίγελος στην Ευρώπη με το ΠΑΣ-ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χέρι-πέναλτι ο Σάστρε στο ΠΑΟΚ-Σέρρες! Περίγελος στην Ευρώπη με το ΠΑΣ-ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις της 12ης αγωνιστικής στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» του News24world.com

Τις δύο αποφάσεις που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής σχολίασε στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» του News24world.com ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης.

Ο βετεράνος διαιτητής παραδέχτηκε, ότι είχαμε ένα καλό τριήμερο από πλευράς διαιτησίας, ξεχώρισε όμως δύο στιγμές που αξίζουν σχολιασμό, η κάθε μία για διαφορετικό λόγο.

Στην αρχή ο παλαίμαχος ρέφερι στάθηκε στη φάση του 24’ στο ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός, στην Τούμπα.  «Η μπάλα καθαρά χτύπησε στο χέρι του Σάστρε. Ήταν ξεκάθαρη παράβαση. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι», τόνισε ο Φινοκαλιώτης.

Η κριτική του ήταν αυστηρότατη στη φάση του οφσάιντ του Ροσέρο στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες.

«Στο 30’ με 1-0 υπέρ της ΑΕΚ. Αν έμπαινε γκολ με την κολώνα του γηπέδου να βρίσκεται μπροστά στην κάμερα θα μιλάγαμε όλη τη χρονιά για αυτήν τη συγκεκριμένη φάση. Θα είχαμε γίνει περίγελος σε όλη την Ευρώπη για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων στην Ελλάδα», παρατήρησε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης μιλώντας στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» στο News24world.com

To Top