Ελλάδα

Χρήστος Αυγερινός: «Ο Covid μάς πήρε τον άνθρωπό μας – Δεν ήμασταν εμβολιασμένοι» λέει η σύζυγός του

photo

Χρήστος Αυγερινός: «Ο Covid μάς πήρε τον άνθρωπό μας – Δεν ήμασταν εμβολιασμένοι» λέει η σύζυγός του

Σε ηλικία 70 ετών, ο ερμηνευτής της μεγάλης επιτυχίας «Για τα μάτια σου μόνο», Χρήστος Αυγερινός, έφυγε χθες από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους θαυμαστές του αλλά και την οικογένειά του. Ο Χρήστος Ντάπος, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του, έλαμψε τη δεκαετία του 1990. Ο Λαρισαίος τραγουδιστής νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Ο Χρήστος Αυγερινός, όπως και η σύζυγός του, είχε επιλέξει -με προσωπική βούλησή του- να μην εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Η «Espresso» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης επικοινώνησε χθες με τη σύζυγό του Σοφία Μάκρη, η οποία ήταν πραγματικό ερείπιο.

«Στις 30 Μαΐου βρισκόμασταν για προσκύνημα στον Αρχάγγελο και ήταν μια χαρά. Μετά κόλλησε Covid και εισήχθη επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ο Χρήστος και εγώ δεν ήμασταν εμβολιασμένοι κατά του Covid. Από προσωπική πεποίθηση… Στεγνώσαμε εδώ και 15 μέρες (από τη στεναχώρια). Λένε ότι ο Covid κόπασε, όμως υπάρχει. Είναι ζωντανός! Μας πήρε τον άνθρωπό μας. Υπήρξαμε μαζί 40 αγαπημένα χρόνια και αποκτήσαμε δύο παιδιά… Αυτό τα λέει όλα. Είχε την ιστορία του ο Χρήστος. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ας υπάρξει σεβασμός στη μνήμη του…», είπε η σύζυγός του στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη.

To Top