Αθλητικά

“Χρυσώνουν” τον Φορτούνη – Συμβόλαιο 1,5 εκ. πάνω από του Ολυμπιακού – Τί θα κάνει ο Μαρινάκης;

"Χρυσώνουν" τον Φορτούνη - Συμβόλαιο 1,5 εκ. πάνω από του Ολυμπιακού - Τί θα κάνει ο Μαρινάκης;

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας σε ομάδα με πολλά λεφτά είναι ο Έλληνας μέσος των Ερυθρόλευκων και μάλιστα για να καταφέρουν να τον πείσουν του προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

Κώστας Φορτούνης – Γαλατασαράι: “Τρέλα” επικρατεί στην Τουρκία της τελευταίες ώρες με την Τσιμ Μπομ να θέλει οπωσδήποτε να κάνει δικό της τον Έλληνα μέσου του Ολυμπιακού. Το θέμα μπορεί να μην έχει την εξέλιξη που θα περίμεναν στην γειτονική χώρα, φημολογείται ότι με μια πρόταση κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ θα μπορέσουν να τον πάρουν από τον Πειραιά. 

Στους Ερυθρόλευκους θεωρούν ότι αυτό το ποσό είναι μικρό, όμως είναι μια βάση για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Αυτό που βγαίνει από την Κωνσταντινούπολη είναι ότι η Γαλατά ετοιμάζεται να δώσει στον Έλληνα διεθνή ένα… βασιλικό συμβόλαιο, που θα φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια των χρόνο, δηλαδή 1 εκατομμύριο πάνω από όσα παίρνει σήμερα από τον Ολυμπιακό. Αυτό γίνεται ώστε ο παίκτης να… γλυκαθεί και να κάνει την μετακίνησή του στην Τουρκία ευκολότερη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Φορτούνης θα μπορεί να φύγει για την Γαλατασαράι με ποσό πάνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top