Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: Οι επιθέσεις του Β. Μαρινάκη είναι τίτλος τιμής για την κυβέρνηση

«Θα πέσουν εντελώς έξω όσοι προβλέπουν μεγάλη νίκη της ΝΔ»

Οι επιθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του συστήματος των ΜΜΕ του σε πλήρη ταύτιση με τη ΝΔ, είναι τίτλος τιμής για την κυβέρνηση Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ 1 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής τόνισε ότι «οι καταγγελίες του κ. Μαρινάκη εναντίον της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύουν το ηθικό πλεονέκτημα και κάνουν πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ότι οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με κορυφαία αυτές των ευρωεκλογών, δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, δεν είναι μόνο Τσίπρας ή Μητσοτάκης, αλλά είναι εάν θα κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα η εκλεγμένη κυβέρνηση ή ολιγάρχες τύπου Μαρινάκη και Μπερλουσκόνι».

Σχετικά με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Δ. Παπαδημούλης είπε ότι ο επιχειρηματίας έχει ελεγχθεί από τον ίδιο όταν ήταν μέλος της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens. «Έχω ελέγξει αυστηρά τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις και για το πώς έπαιρνε δουλειές τότε ο Σ. Κόκκαλης. Δεν παίρνω λέξη πίσω από αυτά. Αυτά ήταν, είναι και θα παραμείνουν η γραμμή του κόμματός μου απέναντι στο πώς δίνονταν δουλειές στην Ελλάδα. Το πώς δίνονταν δουλειές επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει οδηγήσει σε μεγάλο βαθμό και στη χρεοκοπία» σημείωσε.

Για τον Πέτρο Κόκκαλη είπε ότι μαζί του έχει σχέσεις συνεργασίας, προσθέτοντας: «Η δουλειά μου δεν είναι αξιολογώ τους συνυποψήφιούς μου αλλά να συνεργάζομαι μαζί τους για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Σε ό,τι αφορά τον Μ. Πετσίτη, είπε ότι γνωρίζει «πολύ καλά ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση και ρόλο ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την κυβέρνηση. Να ψαχτούν τα πάντα».

Παράλληλα, τόνισε ότι επί κυβέρνησης Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι καναλάρχες πληρώνουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, ενώ επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τις είχαν τσάμπα επί δεκαετίες.

Τέλος τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι σαν εθνικές εκλογές και «θα πέσουν εντελώς έξω όσοι προβλέπουν μεγάλη νίκη της ΝΔ».

Comments
To Top