Ιστορίες

Δακρυσμένη η Έρρικα Πρεζεράκου στο πρώτο της βίντεο μετά το χειρουργείο

Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη από το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε το πρώτο της βίντεο.

Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ πέρασε δύσκολες ώρες μετά το ατύχημα που είχε με το σκάφος ανοιχτά της Κύθνου. Ακρωτηριάστηκαν τα τρία δάχτυλα του δεξιού χεριού της, ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί στο ΚΑΤ Αθηνών.

Οι γιατροί κατάφεραν να της συγκολλήσουν τα δύο από τα τρία δάχτυλα, ενώ αναμένουν τις επόμενες μέρες να δουν αν θα δεχτεί ο οργανισμός της τη συγκόλληση.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο από το νοσοκομείο, στο οποία βαθιά συγκινημένη και δακρυσμένη ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και την αγάπη του κόσμου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

«Ηλιόλουστά μου πλάσματα, χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος, ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.
Όμως, εσείς, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας. Πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου»

Comments
To Top