Αθλητικά

Deadline από Ολυμπιακό σε Κάνααν – Έκπληξη από Euroleague με τον… διάδοχο

Αποκαλύψεις Ζέρβα για Φαλ! Πρόσφεραν... χρυσάφι Μπάρτσα, Μονακό, Ρεάλ - Το συμβόλαιο που έδιναν

Ο Μπαρτζώκας εξετάζει μία εξαιρετική περίπτωση, που ξέρει πολύ καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ταιριάζει με το ρόστερ του…

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι, που κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου. Οι Πειραιώτες κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν προκριθεί ήδη, αλλά στο τρίτο παιχνίδι η διαιτησία δεν τους επέτρεψε να νικήσουν. Πλέον θα τα δώσουν όλα στην Βαρκελώνη, προκειμένου να βρεθούν για μία ακόμη φορά στη μάχη για τη κατάκτηση της κούπας.

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα δείξει πολλά και για το μέλλον του Αϊζάια Κάνααν. Όχι ότι ένα ματς θα αποφασίσει για τη προσφορά του Αμερικάνου γκαρντ στον Ολυμπιακό. Αλλά θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του στον Πειραιά.

Ο Κάνααν έχει προσφέρει αρκετά πράγματα στους «ερυθρόλευκους» στα δύο χρόνια, που είναι εκεί. Δεν έχει, όμως, την σταθερότητα, που θα περίμενε κανείς. Για αυτό άλλωστε και από την ΚΑΕ δεν του έχει γίνει ακόμη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους. Κάτι αντιθέτως, που έγινε και με τον Πίτερς και με τον Φαλ.

Η πρόκριση ή όχι, λοιπόν, του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ θα παίξει ρόλο σε αυτή την ιστορία, άλλωστε έχει ακουστεί ήδη έντονα και το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ για την θέση του σούτινγκ-γκαρντ. Ασχέτως που οι Πειραιώτες έχουν κι άλλα 2-3 ονόματα στο μυαλό τους. Μάλιστα από την στιγμή, που έχει ήδη αποκτηθεί ο Κίναν Εβανς από την Ζαλγκίρις, ο Μπαρτζώκας δεν χρειάζεται κάποιο υπέρλαμπρο αστέρι στην θέση «2». Μπορεί να κάνει την δουλειά του δηλαδή και με ένα λιγότερο ηχηρό όνομα. Όπως είναι του Ντέβον Χολ, που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι με την Αρμάνι.

Πάντως, αυτό, που «καίει» τους Πειραιώτες δεν είναι ο Κάνααν, ο Χολ ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης, αλλά το παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς μέχρι το επόμενο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις μεταγραφές Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι – 8αρι από La Liga, κίπερ και… Ρίκο

canaan olympiacos

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top