Κόσμος

Δέκα μαθητές και δύο ενήλικες τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σχολικό

Houston

Δέκα μαθητές και δύο ενήλικες τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σχολικό

Δέκα παιδιά και δύο ενήλικοι τραυματίστηκαν όταν σχολικό λεωφορείο ανετράπη χθες Τετάρτη (20/9) σε δρόμο του Χιούστον, της πολυπληθέστερης πόλης στο Τέξας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Χιούστον, δέκα μαθητές και δύο ενήλικοι – ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, καθώς και ο οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο ατύχημα – διακομίστηκαν με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με σχολικό λεωφορείο το οποίο έστριβε για να εισέλθει σε αυτοκινητόδρομο. Το σχολικό λεωφορείο ανετράπη εξαιτίας της πρόσκρουσης. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ακόμη δύο οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Η διακομιδή των 12 τραυματιών σε νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο ABC13. Η υπεύθυνη σχολική περιφέρεια, στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της σημείωσε: «Επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και οι οικογένειες των μαθητών έχουν ενημερωθεί καταλλήλως από υπευθύνους του σχολείου ώστε να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες».

To Top