Κόσμος

Διαρρήκτης στην Πολωνία προσπάθησε να ξεγελάσει αστυνομικούς προσποιούμενος μοντέλο βιτρίνας

Διαρρήκτης στην Πολωνία προσπάθησε να ξεγελάσει αστυνομικούς προσποιούμενος μοντέλο βιτρίνας

Διαρρήκτης στην Πολωνία χρησιμοποίησε όλη του την ευρυματικότητα αφού δεν δίστασε να φορέσει ρούχα από βιτρίνα καταστήματος και να προσποιηθεί το μανεκέν, προσπαθώντας να αποφύγει την αστυνομία. Το σχέδιό του δεν πήγε κατε ευχήν, ωστόσο, και ο άνδρας συνελήφθη. Για κακή του τύχη αποδείχθηκε ότι είχε και άλλες διαρρήξεις στο ενεργητικό του και έτσι κινδυνεύει με μεγάλη ποινή.

Η ανάκριση έδειξε ότι ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για άλλες τρεις διαρρήξεις σε εγκαταστάσεις, από τις οποίες πήρε μετρητά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Συνολικά, ο 36χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με έξι παρόμοιες κατηγορίες, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ. Οι απώλειες που προέκυψαν ως αποτέλεσμα των ενεργειών του υπολογίστηκαν συνολικά σε σχεδόν 13 χιλιάδες ζλότι.

Φυλάκιση έως και 10 ετών

Οι ένστολοι κατάφεραν να ανακτήσουν το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία ο δράστης κατάφερε να πουλήσει σε διπλανά ενεχυροδανειστήρια. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του 36χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν κλεμμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και μαριχουάνα και αμφεταμίνες.

Ο πολίτης του Tarnowskie Góry, κατηγορήθηκε επίσης για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο άνδρας απειλείται με φυλάκιση έως και 10 ετών.

Comments
To Top