Αθλητικά

Δήλωση που προκαλεί: «Ο Μπρους Λι δεν θα άντεχε ούτε ένα λεπτό απέναντι μου»

Δήλωση που προκαλεί: «Ο Μπρους Λι δεν θα άντεχε ούτε ένα λεπτό απέναντι μου»

Ο Ιλία Τοπούρια είναι ένας Γεωργιανός με ισπανικές ρίζες επαγγελματίας αθλητής μικτών πολεμικών μαχών που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στα τμήματα Lightweight και Featherweight του Πρωταθλήματος Ultimate Fighting.

Ο Τοπούρια γεννήθηκε στη Γερμανία από Γεωργιανούς γονείς και σε ηλικία επτά ετών μετακόμισε στη Γεωργία με την οικογένειά του όπου άρχισε να εξασκείται στην ελληνορωμαϊκή πάλη στο σχολείο. Σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στο Αλικάντε της Ισπανίας, όπου άρχισε να εξασκεί τις πολεμικές τέχνες στο Climent Club και το 2015, έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας μαχητής σε τοπικούς αγώνες. 

Γνωστός ως «El Matador», έχει 14 επίσημες νίκες και δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην απόκτηση της ζώνης του παγκόσμιου πρωταθλητή featherweight UFC.

«Ο Μπρους Λι δεν θα άντεχε περισσότερο από ένα λεπτό μαζί μου», αναφέρει και προκαλεί.

Επεσήμανε ότι οι άνθρωποι της γενιάς του, όταν σκέφτονται κάποιον ανίκητο, σκέφτονται τον Μπρους Λι και ένιωσαν περίεργοι να μάθουν πόσο θα διαρκούσε στο οκτάγωνο. «Καταρχάς, συγχαίρω τον Μπρους Λι που μπόρεσε να δώσει στους ανθρώπους την αντίληψη ότι είναι ένας ανίκητος άνθρωπος, αλλά αυτή η αντίληψη δεν θα τον έκανε να κρατήσει περισσότερο από ένα λεπτό μαζί μου», δήλωσε ο μαχητής, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια του.

«Το γεγονός ότι είμαι αήττητος, ότι δεν έχω χάσει κανέναν γύρο στη ζωή μου, σημαίνει ότι οι μισοί άνθρωποι πηγαίνουν να με δουν να κερδίζω και οι άλλοι μισοί πηγαίνουν να με δουν να χάνω, οπότε προφανώς είναι κάτι που δημιουργεί πολλές προσδοκίες. Θέλουν να με δουν σε κίνδυνο, θέλουν να δουν αν αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά δεν θα το δουν ποτέ», τόνισε..

To Top