Ιστορίες

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ο σύζυγός μου είχε λευχαιμία. Ήξερα ότι δεν θα κάναμε παιδιά»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μία ειλικρινή συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» λέει η Δήμητρα Κατσαφάδου στο πρόσφατο τηλεοπτικό της σποτ, δημιουργώντας έτσι ένα από τα πιο δημοφιλή σλόγκαν των τελευταίων ετών. Η Δήμητρα, είναι ο άνθρωπος πίσω από την πετυχημένη σειρά καλλυντικών La Vie En Rose, που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της με μοναδικό εφόδιο το όραμά της.

Για την επαγγελματική της δραστηριότητα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γνωρίσει την επιτυχία, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν σε μία φαρμακευτική με πολύ καλό μισθό. Μάλιστα αφού πήρα προαγωγή αποφάσισα να τα παρατήσω. Οι γονείς μου με αποκλήρωσαν λόγω αυτής μου της απόφασης. Κυριολεκτικά. Δεν είχα σπίτι να μείνω. Με φιλοξένησε η γιαγιά μίας γνωστής μου. Και έτσι έμεινα στο Μενίδι για κάποιο διάστημα».

Οι γονείς μου με αποκλήρωσαν λόγω αυτής μου της απόφασης. Κυριολεκτικά. Δεν είχα σπίτι να μείνω. Με φιλοξένησε η γιαγιά μίας γνωστής μου. Και έτσι έμεινα στο Μενίδι για κάποιο διάστημα

Όσο για τον γάμο της είπε: « Ήξερα από την πρώτη νύχτα γάμου ότι δεν θα έχουμε μέλλον με τον σύζυγό μου. Είχε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε λευχαιμία και διάφορες άλλες δυσκολίες. Ίσως γι΄ αυτό τον ερωτεύτηκα. Ήξερα επίσης ότι δεν θα κάνω παιδιά μαζί του. Παρόλα αυτά τον παντρεύτηκα, δεν με ένοιαξε».

Ενώ για το πραγματικό της επίθετο: «Με λένε Μαλακοδήμου. Το άλλαξα σε Κατσαφάδου που είναι της μητέρας μου γιατί δέχτηκα πολύ μπούλινγκ στη ζωή μου».

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

 

Comments
To Top