Αθλητικά

Δημοσίευμα στο εξωτερικό για ξένο παίκτη της ΑΕΚ – Στον… αέρα το μέλλον του στην Ένωση (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευμα στο εξωτερικό για ξένο παίκτη της ΑΕΚ - Στον... αέρα το μέλλον του στην Ένωση (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ από το εξωτερικό φέρνει νέα δεδομένα σχετικά με το μέλλον ξένου ποδοσφαιριστή της Ένωσης σχετικά με το αν τελικά θα παραμείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι.

Αλεξάντερ Κάλενς: Με το μέλλον του Περουβιανού στόπερ της ΑΕΚ και κατά πόσο η Χιρόνα θα θελήσει να τον κρατήσει το καλοκαίρι ασχολούνται στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, στο οποίο επισημαίνεται ότι ο παίκτης είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ισπανία, όμως χωρίς να είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στον καταλανικό σύλλογο.

«Για τη φετινή σεζόν η Χιρόνα αποφάσισε να τον δώσει δανεικό στην ΑΕΚ  μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε συμπατριώτη μας στα πλάνα της για να αγωνιστεί στην τοπική διοργάνωση. «Η αλήθεια είναι ότι ο δανεισμός του Αλεξάντερ Κάλενς στην ΑΕΚ είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ενώ το τρέχον συμβόλαιο με τη Χιρόνα είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα έβαλε οψιόν αγοράς για την ελληνική ομάδα, οπότε αν την χρφησιμοποιήσει ο Περουβιανός θα φύγει από την Ισπανία.

Αν η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να διατηρήσει τις υπηρεσίες του Κάλενς, ο Περουβιανός αμυντικός πρέπει να επιστρέψει στη Χιρόνα τον Ιούλιο του 2024 και να ξεκινήσει προετοιμασία μαζί της. Φυσικά, κανείς δεν εγγυάται ότι θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας, αφού το διοικητικό συμβούλιο θα μπορούσε να επιλέξει νέους προορισμούς για τον συμπατριώτη μας», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Αλεξάντερ Κάλενς.

stigmiotypo othonhs 2023 12 11 170719

To Top