Ελλάδα

Διπλό Missing Alert Hellas από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Διπλό Missing Alert Hellas από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 12/08/2021, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας, ο Μουσέλας Δημοσθένης, 45 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μουσέλα Δημοσθένη χθες, 16/8/2021, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μουσέλας Δημοσθένης έχει ύψος 1,75 μ., έχει 100 κιλά βάρος, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με τύπωμα «love», μπλε αθλητική φόρμα, γκρι – μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει αξεσουάρ δαχτυλίδια και έχει γένια. 

Παράλληλα, χθες  16/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κολωνού, η Φλωροπούλου Χριστίνα, 24 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χριστίνα Φλωροπούλου, έχει ύψος 1,68 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά , και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μπεζ τσάντα ταχυδρόμου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android  και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Comments
To Top