Αθλητικά

Διπλό πρόβλημα για ΠΑΟΚ ενόψει Μπεϊτάρ – Ο παράγοντας που μπορεί να γίνει “όπλο” για τους Ισραηλινούς

Διπλό πρόβλημα για ΠΑΟΚ ενόψει Μπεϊτάρ - Ο παράγοντας που μπορεί να γίνει "όπλο" για τους Ισραηλινούς

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για τη ρεβάνς κόντρα στην ισραηλινή ομάδα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ξέρει πως έχει να λύσει δύο σημαντικά προβλήματα που μπορεί να καθορίσουν πολλά.

ΠΑΟΚ: Και τώρα… Ισραήλ! Εκεί θα πρέπει να δώσουν τα πάντα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, κόντρα στην Μπεϊτάρ, η οποία πήρε το 0-0 από το πρώτο ματς, αλλά θα πρέπει να “ανοιχτεί” στη ρεβάνς, για να βάλει γκολ και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Το “όπλο” της Μπεϊτάρ θα είναι η άμυνα και ο κόσμος της, στα οποία θα στηριχθεί για να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο (άμυνα) ξέρει να το εφαρμόζει καλά, όπως φάνηκε μέσα στην Τούμπα, ενώ (το δεύτερο “όπλο”) ο λαός της ομάδας, είναι “τρελαμένος” μετά το καλό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη και το ίδιο βράδυ, “εξαφανίστηκαν” 20.000 διαρκείας, κάτι που οδήγησε τη διοίκηση της Ισραηλινής ομάδας να σταματήσει την προπώληση, γιατί ακόμη δεν γνωρίζει πόσα εισιτήρια θα ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βάσει προκήρυξης, ο ΠΑΟΚ δικαιούται το 5% των εισιτηρίων του αγώνα, σε γήπεδο που κόβει περίπου 32.000 εισιτήρια, άρα λίγο πάνω από 1.500 οπαδοί του Φικεφάλου, μπορεί να είναι στο Ισραήλ, χωρίς αυτό να έχει “κλειδώσει”.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Μετά τη “λευκή” ισοπαλία με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς στην Ιερουσαλήμ, με στόχο το διπλό που θα του επιτρέψει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του «ταξίδι».

Μάλιστα ο Δικέφαλος αναμένεται να συναντήσει αρκετή ζέστη, κατά το διάστημα της παραμονής του στη χώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών για την Ιερουσαλήμ.

Την ημέρα άφιξης της αποστολής, Τρίτη, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου (πραγματική αίσθηση 35), ενώ αργά το βράδυ θα πέσει μέχρι τους 21.

Ανάλογη θα είναι η θερμοκρασία την Τετάρτη, όπου ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στο γήπεδο της αναμέτρησης, με υψηλότερη θερμοκρασία μέσα στη μέρα θα φτάσει εκ νέου τους 33, με πραγματική αίσθηση τους 35 βαθμούς κελσίου.

Τέλος, την ημέρα του αγώνα, Πέμπτη (3/8), σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς, με πραγματική αίσθηση και πάλι τους 35.

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι ένα επιπλέον “όπλο” για τους γηπεδούχους, κάτι που θα πρέπει να ξεπεράσουν οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, με τον Λουτσέσκου να προσπαθεί να περάσει αυτά τα μηνύματα από χθες για την υψηλή θερμοκρασία, προκειμένου να πάνε προετοιμασμένοι ψυχολογικά, για το τι θα συναντήσουν στο Ισραήλ.

Πηγή: sfina.gr

paok1

To Top