Αθλητικά

Δραματικές ώρες στον Ηρακλή – Αποχή παικτών από την προπόνηση και ανακοίνωση κατά της διοίκησης!

Δραματικές ώρες στον Ηρακλή - Αποχή παικτών από την προπόνηση και ανακοίνωση κατά της διοίκησης!

Ηρακλής: Οι ποδοσφαιριστές του Γηραιού προχώρησαν σε αποχή από τη σημερινή προπόνηση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της διοίκησης και το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει τα χρήματα που τους έχουν υποσχεθεί.

Οι παίκτες του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους της απόφασής τους, διευκρινίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν τους έχουν δοθεί ούτε τα μισά χρήματα από αυτά που τους οφείλονται, ενώ ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί μόλις το 20% των συμφωνηθέντων απολαβών τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα οποία, το τονίζουμε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φίλαθλο, μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν, όπως άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πώς έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20% των συμφωνηθέντων απολαβών τους.

Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειες μας.

Ζητούμε λοιπόν από την διοίκηση διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προ εμάς αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση.

Η σημερινή μας αποχή ήταν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή».

Comments
To Top