Κόσμος

Έχει παραπανίσια κιλά και την αποκαλούν «χοντρή φίλη» ή «sugar mama» του γυμνασμένου συζύγου της

AI

Έχει παραπανίσια κιλά και την αποκαλούν «χοντρή φίλη» ή «sugar mama» του γυμνασμένου συζύγου της

Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι δέχεται διαδικτυακό bullying από άτομα που αδυνατούν να πιστέψουν, ότι παρά τα παραπανίσια κιλά της, είναι παντρεμένη εδώ και επτά χρόνια με έναν γυμνασμένο άνδρα.

Η Alicia McCarvell δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα βίντεο στα social media με την καθημερινότητα της και οι περισσότεροι επικεντρώνονται στη διαφορά βάρος με τον σύζυγό της, αναφέρει η The Sun.

«Μήπως είσαι η χοντρή φίλη του;» και «λυπάμαι κοπελιά, αλλά να ξέρεις θα σε απατήσει για μια πιο λεπτή», είναι μόνο μερικές αρνητικές αντιδράσεις. Μάλιστα, ορισμένοι πηγαίνουν ακόμη ένα βήμα παραπέρα, χαρακτηρίζοντας της «sugar mama», όρος που περιγράφει μεγαλύτερες γυναίκες που συντηρούν οικονομικά έναν νεαρό εραστή.

@aliciamccarvell

Lol what…. is… this…

♬ original sound – Alicia Mccarvell

«Κάθε φορά με βρίζουν για τα κιλά μου», είπε σε βίντεο που δημοσίευσε η Alicia και πρόσθεσε «ότι καταλαβαίνω πως μεγαλώσατε με την ιδέα ότι μόνο οι λεπτοί είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Αλλά αυτό είναι λάθος και πρέπει να σταματήσει».

Εντούτοις, ορισμένοι χρήστες των social media την έχουν υποστηρίξει, με σχόλια όπως «ασχοληθείτε με τον εαυτό σας» και «αφού εσείς που κράζετε δεν έχετε τέλειο σώμα, γιατί αναζητάτε κάποιο άτομο που θα έχει;».

@aliciamccarvell

something like this HAS happened before lol ||••

♬ original sound – jv

To Top