Μια εφαρμογή ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέγεθος του πέους, απλώς αναλύοντας φωτογραφίες με τα χέρια του εκάστοτε άνδρα.

Το ψηφιακό εργαλείο ονομάζεται SizeHim και χρεώνει τουλάχιστον 3 δολάρια, ενώ παρέχει πακέτα συνδρομής στους χρήστες, καθώς δεν είναι δωρεάν. Πέρα από εκτίμηση για το μήκος του πέους, παρέχει κι άλλες πληροφορίες για το σχήμα και το πάχος του.

Η brand strategist και δημιουργός της εφαρμογής Triin Randloo δήλωσε ότι συνεργάστηκε με ειδικούς στην ανατομία και φυσιοθεραπευτές, ώστε να φτιάξει το εργαλείο, καθώς στηρίζεται σε 21 διαφορετικά στοιχεία για να βγάλει το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλύοντας διάφορα χαρακτηριστικά, όπως το μήκος των δακτύλων, προκύπτει ένα αποτέλεσμα, που αναλύει στη συνέχεια ειδικός αλγόριθμος για να δείξει την τελική εκτίμηση.

Μάλιστα, η εφαρμογή κάνει δύο ερωτήσεις προς τους υποψήφιους χρήστες, ώστε να τους βάλει στο κλίμα:

«Υπάρχουν δύο ερωτήσεις που επηρεάζουν ασυνείδητα όλους μας: Πόσα χρήματα έχει κάποιος και πόσο είναι το πέος του. Στο πρώτο δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αλλά μπορούσε να προσδιορίσουμε το μόριο του».

Η New York Post έγραψε σχετικό δημοσίευμα για την εφαρμογή και μάλιστα τη δοκίμασε ένας άντρας υπάλληλός της, με αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό, γιατί φέρεται να απείχε από την αλήθεια. Ωστόσο, στην εποχή που αναπτύσσονται οι τεχνολογικές εφαρμογές, ειδικά εκείνες που αφορούν το ραντεβού και το σεξ, το SizeHim ενδέχεται να κάνει επιτυχία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.