Πολιτική

Ευχές για ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά από τον πολιτικό κόσμο

Ευχές για ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά από τον πολιτικό κόσμο

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, νωρίτερα σήμερα, εκφράζουν πολιτικοί και κόμματα.

Το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: «Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του».

Περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων εύχονται, επίσης, το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έγραψε στο Twitter: «Φίλε Νίκο είμαι σίγουρος ότι θα βγεις ακόμα πιο δυνατός και από αυτήν την μάχη! Πολλά περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένεια και στα καθήκοντα σου! Κράτα γερά!».

«Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά», έστειλε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Νωρίτερα, o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, μετά το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε, όπως έγινε γνωστό.

Κυβερνητικές πηγές γνωστοποιούν, δε, πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ. Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς παραμένει στο «Αγία Όλγα», μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», ανέφερε σε σχετική σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπος Πρίφτης.

Comments
To Top