Ιστορίες

Έγκυος η Όλγα Φαρμάκη: Η φωτογραφία με το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα τα νέα για την καλλονή.

Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί και περνάει όμορφα, συνήθως το επόμενο βήμα είναι να μεγαλώσει την οικογένειά του και να αφήσει τον αριθμό δύο πίσω του. Η άφιξη ενός παιδιού έρχεται πολλές φορές να ολοκληρώσει την ευτυχία του με τον απόγονο που φτάνει στη ζωή του.

Αυτήν την ευτυχισμένη περίοδο βιώνει και η Όλγα Φαρμάκη. Η καλλονή που έχει βρει τον έρωτά της στο πρόσωπο του Σταύρου Μαντόπουλου ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι έγκυος και ότι, μάλιστα, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η φωτογραφία που συνόδευσε την υπέροχη ανακοίνωση τη δείχνει στην αγκαλιά του καλού της να κρατάει το υπερηχογράφημα και μία ματιά να ρίξεις στο πρόσωπο και στο βλέμμα της influencer διακρίνεις κατευθείαν τη λάμψη και την ευτυχία που της έχει χαρίσει το γεγονός.

Οι followers της, πάντως, βλέποντας την ανάρτηση άρχισαν να τη βομβαρδίζουν με likes -σχεδόν 4.000 μέσα σε 20 λεπτά- και τα σχόλια με ευχές για να έρθει με το καλό το μωράκι δε σταματούν.

Δες στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία και το κείμενο με το οποίο τη συνόδευσε η Όλγα.

Comments
To Top