Αθλητικά

Έκλεισε η μεταγραφή στο… 90’ – Ανατροπή με Λιούμπισιτς, έρχεται άμεσα στην ΑΕΚ – Αλλάζει σύστημα ο Αλμέιδα!

Έκλεισε η μεταγραφή στο… 90’ - Ανατροπή με Λιούμπισιτς, έρχεται άμεσα στην ΑΕΚ - Αλλάζει σύστημα ο Αλμέιδα!

Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια, ενεργοποιείται η αρχική συμφωνία με τους Κροάτες. Μπαίνει άμεσα στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

ΑΕΚ: Απίστευτο ντεμαράζ στο μεταγραφικό παζάρι για την Ένωση μιας και μπορεί το απόγευμα της Τρίτης (30/1) η απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έδειχνε ότι οδηγείται σε “ναυάγιο”, τα πράγματα άλλαξαν μιας και το ΔΣ της κροατικής ομάδας έδωσε το ΟΚ για την μετακόμισή του στην Αθήνα, με την επιθυμία του παίκτη για την μετακίνησή του στους νταμπλούχους να παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή.

Άλλωστε, το News24world.com σας είχε ενημερώσει η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει οριστικά και κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ, σας είχαμε μεταφέρει από τις 21.00 πως η υπόθεση είναι στο 50-50 και ότι… εμπόδιο ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί των Κροατών και όχι το οικονομικό κομμάτι!

Μάλιστα υπάρχει η ενημέρωση από πλευράς  ΑΕΚ ότι «αισιοδοξούμε πως τουλάχιστον αύριο το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση, όμως όντως έχουμε πλέον προφορική συμφωνία. Το πρωί με το καλό θα πούμε περισσότερα» κάτι που σημαίνει ότι μένουν μόνο τα τυπικά ώστε ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να έρθει στην Ένωση, να έρθει στην χώρα μας, να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και να ανακοινωθεί από τους Κιτρινόμαυρους.

Η έλευση του Λιούμπισιτς, όπως διαβάσατε από νωρίς στο news24world.com, ξεκινάει και μία… νέα εποχή για την ΑΕΚ, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα που τον ήθελε πάρα πολύ, έχει αποφασίσει πλέον να παίζει άλλο σύστημα. Διαβάστε ποιο είναι το πλάνο του για τον 24χονο άσο στο θέμα του Ευάγγελου Μίχου ΕΔΩ

To Top