Κόσμος

Ελεύθερη ξανά η διαβόητη «Μαύρη Χήρα» του Μανχάταν – «Είναι ζώο», λέει η αντίζηλός της

Η εκδικητική σύζυγος που «έφαγε» τον άντρα της παρέμεινε ελεύθερη για δύο δεκαετίες και έμεινε στη φυλακή μόλις 12 χρόνια

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από κείνη τη μέρα που τρεις πυροβολισμοί ακούστηκαν σε δρόμο της Νέας Υόρκης, μόνο και μόνο για να κατέβει στο ισόγειο η Mary-Louise Hawkins και να βρει νεκρό στο πεζοδρόμιο τον παντρεμένο και βαθύπλουτο σύντροφό της, George Kogan.

Η Hawkins κράτησε το στόμα της κλειστό από κείνο το τραγικό περιστατικό της 23ης Οκτωβρίου 1990, μόνο που τώρα δεν άντεξε άλλο. Κι αυτό το «τώρα» έχει σημασία, καθώς μόλις έμαθε πως θα βγει με αναστολή η εκδικητική σύζυγος Barbara Kogan, που του φύτεψε τις τρεις σφαίρες.

Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις δεν κατανοούν πώς τα κατάφερε να βγει, όπως αποκαλύπτουν στην εφημερίδα, καθώς η εκδίκαση της αναστολής στις 7 Ιουλίου είχε χαρακτήρα φαρσοκωμωδίας. Η ίδια ισχυρίστηκε πως δεν είχε ποτέ κατά νου την ασφάλεια ζωής των 4 εκατ. δολαρίων του συζύγου της!

Σοκαρισμένη είχε δηλώσει και το 1990, όταν έμαθε υποτίθεται πως ο σύζυγός της πυροβολήθηκε θανάσιμα. Και το ίδιο επανέλαβε και τώρα, παρά το γεγονός ότι το 2010 είχε ομολογήσει το σχέδιό της να τον βγάλει από τη μέση.

Comments
To Top