Ελλάδα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο Νικόλας Παπαπαύλου μίλησε για τη φίλη του – «Έκανε δυο δουλειές»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο Νικόλας Παπαπαύλου μίλησε για τη φίλη του – «Έκανε δυο δουλειές»

Προσωρινά κρατούμενοι τέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, η 29χρονη πρώην παίκτρια reality και ο σύντροφός της οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σχετικές με διακίνηση ναρκωτικών.

Ο φίλος της πρώην παίκτριας reality, Νικόλας Παπαπαύλου, το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τη φίλη του.

«Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω δυο πράγματα. Σέβομαι την όποια απόφαση των αρμοδίων αρχών, και δεν έχω βγει να κρίνω ή να κατακρίνω την απόφαση των αρχών και σαφώς καταδικάζω και εγώ ο ίδιος την όποια ενέργεια έχει να κάνει με ναρκωτικές ουσίες γιατί είμαι κάθετα αντίθετος» είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Big Brother.

«Έχω βγει για να μιλήσω για τον άνθρωπο που γνώρισε σε φιλικό επίπεδο. Θα μιλήσω για τη φίλη μου» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Νικόλας Παπαπαύλου.

«Την συνάντησα δυο μέρες πριν την σύλληψη. Ένα χρόνο τώρα, μετά την έξοδο τη δική μου από το παιχνίδι που συναντιόμαστε γιατί ζούμε και στην ίδια περιοχή δεν κατάλαβα το ελάχιστο. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ίδια δεν έχει καμία επαφή με τις συγκεκριμένες ουσίες. Είναι η δική μου άποψη αυτή. Ακούω διάφορους ανθρώπους να καταδικάζουν και να λένε ότι έδειχνε έναν πλούτο και εγώ ξέρω πολύ καλά ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε δυο δουλειές για να συμπληρώσει το ποσό ενός βασικού μισθού. Στη μια εκ των δυο δουλειών, γιατί έχει και την ιδιότητα της δημοσιογράφου την βοήθησα εγώ για να βρει δουλειά σε ένα περιοδικό για να πάρει ένα ελάχιστο ποσό» ανέφερε ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο Νικόλας Παπαπαύλου ανέφερε πως η φίλη του είχε ως στόχο να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια.

Comments
To Top