Πολιτική

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου

348450845 18374663608006197 3737042928630438689 n

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου

Την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου ανακοίνωσε η Ελένη Χαμπέρη. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

Η ίδια έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Βόλο. Αποφάσισε λοιπόν, να ταχθεί στο πλευρό του Δημάρχου Βόλου, προκειμένου να συμβάλλει όπως λέει, ουσιαστικά στο κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη.

Σε story που δημοσίευσε στο Instagram, πάνω σε μία φωτογραφία της με τον Αχιλλέα Μπέο, έγραψε: «Ως νέος άνθρωπος με απέραντη αγάπη για την πόλη μου και με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποίηση της ανάγκης για προσφορά στην κοινωνία μέσω της συμμετοχής στα κοινά, κατέρχομαι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφια με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει, κατά κοινή ομολογία, διαγράψει μια αλματώδη αναπτυξιακή πορεία σε πολλούς τομείς, που την έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς και πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, τις δικές μου εμπνεύσεις σε ό,τι αφορά το κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη μας».

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου 3
To Top