Ελλάδα

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Νέο σοκαριστικό βίντεο δείχνει δεκάδες διαδηλωτές να έχουν πέσει πάνω στον αστυνομικό και να τ…

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Νέο σοκαριστικό βίντεο δείχνει δεκάδες διαδηλωτές να έχουν πέσει πάνω στον αστυνομικό και να τον ξυλοκοπούν

Τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό της ομάδας Δράση που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης (9/3), κατέγραψε βίντεο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από ψηλά, τη στιγμή που τα μηχανάκια της ομάδας Δράση προσπαθούν να διαλύσουν το πλήθος των διαδηλωτών, ένας από αυτούς τρέχει, τον ρίχνει κάτω από τη μηχανή και τότε δεκάδες άλλοι καταφθάνουν και αρχίζουν να τον χτυπούν για περίπου ένα λεπτό.

Ο αστυνομικός φαίνεται στη συνέχεια του βίντεο να παραμένει ακίνητος στο οδόστρωμα με κόσμο να συγκεντρώνεται ξανά γύρω του για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο από το 2.25 μέχρι το 5.00:

Ο αστυνομικός έχει διακομισθεί στο «401» στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ, τραυματίστηκε μεν σοβαρά έχει όμως τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τον τραυματισμό του, ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση από τα ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις για να τον προστατέψουν μέχρι να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Comments
To Top