Ελλάδα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στο Αλιβέρι Ευβοίας

kakokairia2

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στο Αλιβέρι Ευβοίας

Δεν γλίτωσε ούτε η Εύβοια από την κακοκαιρία Daniel, με την Πυροσβεστική να απεγκλωβίζει οδηγούς στον περιφερειακό του Αλιβερίου. Η ένταση της βροχής ήταν τέτοια που ο δρόμος καλύφθηκε γρήγορα με νερό και οι οδηγοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο να εγκλωβίζονται και να ζητούν τη συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων, που έσπευσαν στο σημείο. Τα νερά απομακρύνθηκαν και ο δρόμος άνοιξε μετά τις εργασίες που έκαναν συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ανέβασε το evima.gr οι δρόμοι στο Αλιβέρι είναι πλημμυρισμένοι, με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Κύμη και σε χωριά της Βόρειας Εύβοιας. «Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, η Κύμη έχει μετατραπεί σε ένα ποτάμι. Οι δρόμοι είναι αδιάβατοι, επικρατεί ένα χάος από την ισχυρή κακοκαιρία» δήλωσε κάτοικος της Κύμης στο evima.gr, η οποία έχει εγκλωβιστεί σπίτι της.

Σήμερα τα ξημερώματα, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων. Πρόκειται για έναν οδηγό ΙΧ και συνοδηγού κοριτσιού με αναπηρία, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν σε μια εκκλησία να προσκυνήσουν και χάθηκαν. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια οι αγνοούμενοι βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο στο Ξεροβούνι.

To Top