Αθλητικά

Επίσημο! Απόφαση “σοκ” για την Ολυμπιάδα του Τόκιο – Έτσι θα γίνουν οι αγώνες (ΦΩΤΟ)

Επίσημο! Απόφαση "σοκ" για την Ολυμπιάδα του Τόκιο - Έτσι θα γίνουν οι αγώνες (ΦΩΤΟ)

Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ο πρόεδρος της διοργάνωσης, αλλά και η κυβέρνηση της Ιαπωνίας πήραν σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα γίνουν οι Αγώνες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Είναι πλέον επίσημο! Η Ολυμπιάδα του Τόκιο θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ιαπωνία. 

Ήδη τις τελευταίες ημέρες επικρατούσε μεγάλη ανησυχία, με τους διοργανωτές να προχωρούν σε διάφορα μέτρα, με σκοπό να μην ακυρωθεί η διοργάνωση και να μην υπάρξουν προβλήματα με τους αθλητές που θα λάβουν μέρος. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι μεγάλοι χορηγοί της Ολυμπιάδας να ακυρώσουν τα περίπτερα και τις εκδηλώσεις τους, που είχαν προγραμματίσει.

Το απόγευμα, όμως της Πέμπτης (8/7), όπως μετέδωσε τόσο το CNN όσο και το Reuters ο πρόεδρος των Αγώνων αποφάσισε να μην υπάρχουν θεατές στα γήπεδα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, για μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, όμως αυτό πρόκειται σίγουρα για μια αρνητική εξέλιξη μιας και θα είναι η πρώτη φορά που Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν χωρίς κόσμο.
 

Comments
To Top