Αθλητικά

“Επίθεση” Τεντόγλου σε Πολιτεία – “Ήταν απέναντί μας, ακόμα και τώρα δεν…”

"Επίθεση" Τεντόγλου σε Πολιτεία - "Ήταν απέναντί μας, ακόμα και τώρα δεν..."

Με “βαριές” εκφράσεις μίλησε ο πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος κατά την άφιξή του από την Πολωνία

Μίλτος Τεντόγλου: Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (8/3) η ελληνική ομάδα που εκπροσώπησε την χώρα μας στο 36ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής, που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, μίλησε με σκληρή… γλώσσα για την μη στήριξη της Πολιτείας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, τονίζοντας ότι η Πολιτεία ήταν εναντίον μας, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας.

Αναλυτικά:

Κάθε μετάλλιο είναι σπουδαίο, μοναδικό, μοναδικός αγώνας κι εμπειρία. Κάθε μετάλλιο που παίρνω θέλω να λέω στον εαυτό μου πως δεν σημαίνει τίποτε και με την ίδια θέληση να πάω για το επόμενο. Τα όρια μου θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και πως ακόμα δεν τα έχω φτάσει, δεν τα έχω καν πλησιάσει. Ελπίζω να είμαι υγιής κι αυτό να το αποδείξω και να φέρω όσα μπορώ. Επόμενός μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος.

Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίζει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί”, δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ακολουθήστε το news24world.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Comments
To Top