Αθλητικά

Έρχεται Γολγοθάς για ΠΑΟΚ – Όλη η χρονιά κρίνεται τον Απρίλιο

Έρχεται Γολγοθάς για ΠΑΟΚ - Όλη η χρονιά κρίνεται τον Απρίλιο

Μπορεί οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά να παίρνουν ανάσες, λόγω της διακοπής που υπάρχει για τις Εθνικές ομάδες, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει καλά ότι ακολουθεί… Γολγοθάς μιας και ο Απρίλιος είναι… φωτιά.

ΠΑΟΚ: Το ρεπό δυο ημερών που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ, θα είναι και το τελευταίο, πριν τον μικρό «Γολγοθά» που αρχίζει, με βάση το πρόγραμμα του δικεφάλου, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα στον μήνα Απρίλιο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επανέλθουν αύριο Δευτέρα 25 Μαρτίου στις προπονήσεις, στις 5 μμ, γιατί την Κυριακή, με την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, υπάρχει υποχρέωση και μάλιστα σημαντική, εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι στη Λεωφόρο (31/3), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ξεκινάει και το δύσκολο πρόγραμμα για τον δικέφαλο του Βορρά, ενώ μετά από τρεις μέρες ακολουθεί η Λαμία, η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» και στις 11 Απριλίου, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ στο Βέλγιο για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Εκείνο το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει αγωνιστική δράση, αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναβλήθηκε και στις 18, ακολουθεί η ρεβάνς με τη Μπριζ στην Τούμπα.

Στις 28 Απριλίου φιλοξενεί την ΑΕΚ και αν έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπριζ, ο πρώτος ημιτελικός του ECL κόντρα σε Φιορεντίνα ή Βικτόρια Πλζεν, είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι προφανές ότι το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου, θα αναβληθεί, ενώ η ρεβάνς των ημιτελικών (πάντα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει) είναι στις 9 Μαΐου.

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με το παιχνίδι με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης» είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

31/3 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

14/4 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός *

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

1/5 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός **

2/5 Πρώτος ημιτελικός ECL (ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ)

9/5 Δεύτερος ημιτελικός ΕCL (ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ)

12/5 Άρης – ΠΑΟΚ***

*: Έχει αναβληθεί και αναμένεται να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

**: Αναβολή σε περίπτωση πρόκρισης στους ημιτελικούς του Europa Conference League.

***: Αν περάσει στους ημιτελικούς του Europa Conference League.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ο μήνας Απρίλιος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος και θα χρειαστεί να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να σταθεί όρθια η ομάδα στις υποχρεώσεις της και να πετύχει νίκες, που θα την κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όπως και στην Ευρώπη, για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πηγή: sfina.gr

paok84922

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top