Τεχνολογία

Έρχεται το Battlefield σε Android και iOS

Έρχεται το Battlefield σε Android και iOS

Την εξέλιξη του Battlefield προετοιμάζει η EA, παρουσιάζοντας τα πλάνα της για τους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, για αυτή τη νέα εποχή εργάζονται τέσσερα στούντιο. Επικεφαλής της ανάπτυξης είναι φυσικά η DICE, η οποία έχει στο πλευρό της και την Criterion, αλλά και την DICE Los Angeles. Συγχρόνως, την τεχνολογία που θα αξιοποιεί το παιχνίδι επιμελείται η Electronic Arts Gothenburg.

Η ανάπτυξη έχει περάσει πλέον στη φάση του καθημερινού playtesting, με την ομάδα να κάνει διορθώσεις, να βελτιώνει το balance και ό,τι άλλο περνά από το χέρι της για να δημιουργήσει το καλύτερο Battlefield παιχνίδι που μπορεί. Παράλληλα, η EA υπόσχεται πως το νέο Battlefield παίρνει όλα όσα αγαπά η κοινότητα και τα πάει στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν επική κλίμακα, τεράστιες μάχες, τρελές και αναπάντεχες στιγμές, καταστροφή που αλλάζει τα δεδομένα και ότι άλλο χαρακτηρίζει το franchise, χάρη στη δύναμη των PCs και των next-gen κονσολών.

Η EA δεν έμεινε εκεί ωστόσο, αφού αποκάλυψε πως και μια πέμπτη ομάδα εργάζεται στο franchise. Συγκεκριμένα, η Industrial Toys ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο standalone παιχνίδι για Android και iOS κινητά και tablets. Το mobile Battlefield θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό των κονσολών και των υπολογιστών, ειδικά σχεδιασμένο για τους περιορισμούς των touch πλατφορμών.

Comments
To Top