Ελλάδα

Έρευνα για το αν κατανάλωσαν «μπόμπες» οι δύο 18χρονοι νεκροί Ιρλανδοί στην Ίο – «Εγκληματική αμέλει…

irlandoi2

Έρευνα για το αν κατανάλωσαν «μπόμπες» οι δύο 18χρονοι νεκροί Ιρλανδοί στην Ίο – «Εγκληματική αμέλεια» εξετάζουν οι αρχές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες που έχασαν τη ζωή τους οι δύο 18χρονοι Ιρλανδοί Andrew O’Donnell και Max Wall που έκαναν διακοπές στην Ίο και σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται το ενδεχόμενο να κατανάλωσαν νοθευμένα ποτά.

Η Daily Mail αναφέρει ότι δεν έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο, όμως περισσότερο φως την υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα από τις νεκροψίες και τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς οι σοροί των νεαρών έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα.

Στο βρετανικό Μέσο μίλησε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία είπε για τον O’Donnell που έχασε πρώτος τη ζωή του ότι «ενώ τα τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι του υποδηλώνουν με την πρώτη ματιά ότι ξέφυγε από την πορεία του, πως σκόνταψε και έπεσε, διερευνούμε και εγκληματική αμέλεια».

«Τα ποτά που κατανάλωσαν αυτός και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν παραποιηθεί, οδηγώντας τον στην κατάσταση που βρισκόταν όταν έφυγε από το μπαρ νωρίς το Σάββατο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο 18χρονοι μαζί με άλλους συμμαθητές τους ταξίδεψαν στην Ίο για να γιορτάσουν την αποφοίτηση από το σχολείο. Έτσι, το Σάββατο (1/7) πήγαν σε μπαρ, όπου ο Andrew O’Donnell φέρεται να κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και στη συνέχεια να έφυγε για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, χωρίς να φτάσει ποτέ.

Έκτοτε, ξεκίνησαν να τον αναζητούν και τελικά τον εντόπισε νεκρό σε γκρεμό η Πυροσβεστική, με τον θάνατο να αποδίδεται σε πτώση από τα πρώτα στοιχεία, λόγω της μέθης του.

Τότε, ο Max Wall που φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την καρδιά του, κατέρρευσε επί τόπου, λόγω των τραγικών νέων, καθώς ήταν παιδικός φίλος με τον O’Donnell.

To Top