Μια μητέρα που πέταξε τον ανάπηρο εξάχρονο γιο της σε ένα μολυσμένο ποτάμι γεμάτο από κροκόδειλους και τον κατασπάραξαν μέχρι θανάτου, τώρα κατηγορεί τον σύζυγό της, ισχυριζόμενη ότι την οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Η Savitri Kumar, 32 ετών, από την Uttara Kannada, μια συνοικία στη δυτική ινδική πολιτεία Karnataka, είχε έντονες διαμάχες με τον 27χρονο πατέρα του αγοριού, ο οποίος την προέτρεψε επανειλημμένα να «πετάξει το παιδί μακριά», αναφέρει η Times of India.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο σύζυγός της φέρεται να αντιδρούσε στην απόφασή της να γεννήσει τον Vinod, ο οποίος ήρθε στον κόσμο κωφάλαλος.

Όταν οι γονείς, που έχουν επίσης έναν γιο δύο ετών, μάλωναν ξανά για το μεγαλύτερο παιδί τους το περασμένο Σάββατο, η Savitri ήταν «ταραγμένη» και σύμφωνα με πληροφορίες πέταξε τον γιο της σε ένα κανάλι απορριμμάτων που χύνεται στον ποταμό Kali, ο οποίος είναι γεμάτος κροκόδειλους.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, είπε στην αστυνομία ότι: «ο σύζυγός μου είναι υπεύθυνος. Συνέχισε να λέει ας πεθάνει το παιδί και ότι το μόνο που κάνει είναι να τρώει. Αν ο σύζυγός μου το λέει συνέχεια, πόσα βασανιστήρια μπορούσε να αντέξει ο γιος μου; Πού θα πάω να μοιραστώ τον πόνο μου;».

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι γείτονες που είδαν το περιστατικό κάλεσαν την αστυνομία, με δύτες να αναζητούν το αγόρι στο νερό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς το σκοτάδι εμπόδιζε τις επιχειρήσεις τους.

Οι δύτες επέστρεψαν το πρωί της Κυριακής και εντόπισαν το σώμα του παιδιού, το οποίο έφερε παντού σημάδια από δαγκώματα.

Το αγόρι υπέστη σοβαρά τραύματα, ενώ του έλειπε το ένα χέρι, κάτι που σύμφωνα με έναν αστυνομικό υποδηλώνει ότι το παιδί θανατώθηκε από έναν ή περισσότερους κροκόδειλους.

Έχει παραγγελθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του εξάχρονου.

Το ζευγάρι έχει επίσης έναν ακόμη γιο δύο ετών και αναφέρεται ότι έχει συχνές διαμάχες για το πρόβλημα ομιλίας που αντιμετωπίζει.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Ένας αστυνομικός είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι επρόκειτο για «δολοφονία» και ότι τόσο η γυναίκα, όσο και ο σύζυγός της έχουν συλληφθεί.