Αθλητικά

Έσκασε τώρα! Τότε η οριστική απόφαση του CAS για την τιμωρία του Μήτογλου

Έσκασε τώρα! Τότε η οριστική απόφαση του CAS για την τιμωρία του Μήτογλου

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για τον Έλληνα φόργουορντ από το CAS και πλέον άπαντες και περισσότερο η πλευρά του παίκτη περιμένουν την απόφαση.

Ντίνος Μήτογλου:  Την απόφαση του CAS στην έφεση που έχει καταθέσει για την τιμωρία του περιμένει ο Ντίνος Μήτογλου. Η ακροαματκή διαδικασία στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης για την υπόθεση του 27χρονου φόργουορντ ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (4/7) και πλέον ο διεθνής άσος αναμένει την απόφαση για το αν θα μειωθεί η ποινή του, η οποία αναένεται να εκδοθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή (14/7).

Υπενθυμίζεται ότι η FIBA επέβαλε πρωτόδικα στον Μήτογλου ποινή αποκλεισμού 32 μηνών, ο οποίος λήγει στις 25 Νοεμβρίου 2024, καθώς σε δείγμα του τον Μάρτιο του 2022 βρέθηκε η απαγορευμένη ουσία μεθανδιενόνη. Ο Έλληνας άσος είχε δικαίωμα να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης αυτής σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο επέλεξε να προσφύγει απευθείας στο CAS, προκειμένου να βγει πιο γρήγορα η απόφαση για το αν θα μειωθεί η ποινή του, προκειμένου να επιστρέψει νωρίτερα στα γήπεδα.

Ο Μήτογλου ήταν παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο όταν βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία και μάλιστα είχε υποβληθεί στον εν λόγω έλεγχο μετά από αγώνα της ιταλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται από τότε εκτός δράσης λόγω τιμωρίας. Η μείωση της ποινής θα επιτρέψει στον Έλληνα άσο να επιστρέψει νωρίτερα στα παρκέ κι έτσι θα του δώσει τη δυνατότητα να εξετάσει πιο νωρίς και τις επιλογές του για το μέλλον…

mitoglou papagiannis

To Top