Αθλητικά

Εθνική Αγγλίας: Ο Κέιν πήρε τη σκυτάλη από τους Όουεν και Ρούνεϊ

Εθνική Αγγλίας: Ο Κέιν πήρε τη σκυτάλη από τους Όουεν και Ρούνεϊ

Ο Χάρι Κέιν δεν μπόρεσε με το γκολ του να χαρίσει στην Αγγλία τη νίκη επί της Δανίας, ωστόσο μπόρεσε να βάλει τον εαυτό του σε μία ξεχωριστή λίστα της εθνικής Αγγλίας στην οποία βρίσκονται δύο ακόμη παίκτες: οι Μάικλ Όουεν και Γουέιν Ρούνεϊ.

Η εθνική Αγγλίας δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Δανίας για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024 (1-1), παρόλα αυτά το γκολ του Χάρι Κέιν απέναντι στους Σκανδιναβούς ήταν ιστορικό.

Και αυτό γιατί ο στράικερ της Μπάγερν έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης των “τριών λιονταριών” που έχει σκοράρει σε τέσσερις διαφορετικές μεγάλες διοργανώσεις (Μουντιάλ 2018, Euro 2020, Μουντιάλ 2022, Euro 2024), ακολουθώντας τα χνάρια των Μάικλ Όουεν και Γουέιν Ρούνεϊ.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει Ευρωπαίος παίκτης που έχει πετύχει περισσότερα γκολ στις τέσσερις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις από τον Χάρι Κέιν (13), με τον 30χρονο επιθετικό να μετράει μάλιστα 47 γκολ σε 50 ματς για την Μπάγερν και την εθνική Αγγλίας τη φετινή σεζόν.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

To Top