Αθλητικά

Εθνική Αγγλίας: Ο Τομ Χίτον θα ακολουθήσει την αποστολή για να πλαισιώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων

Εθνική Αγγλίας: Ο Τομ Χίτον θα ακολουθήσει την αποστολή για να πλαισιώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων

Ο Τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τομ Χίτον θα ακολουθήσει και εκείνος την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, προκειμένου να βοηθήσει στην προπόνηση την ομάδα πλαισιώνοντας τους υπόλοιπους τερματοφύλακες.

Η Εθνική Αγγλίας αναμένεται να ταξιδέψει στην Γερμανία ενόψει Euro και πέρα από την ήδη γνωστή αποστολή, ο Τομ Χίτον θα βρεθεί εξίσου στην ομάδα με στόχο να ενισχύσει την προπόνηση συμπληρώνοντας τους Πίκφορντ, Ράμσντεϊλ και Ντιν Έντερσον.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και επομένως θα μπορέσει να βοηθήσει το σύνολο του Σάουθγκεϊτ στα γήπεδα της Γερμανίας με την εμπειρία του, ωστόσο υπενθυμίζεται πως δεν θα αποτελεί επίσημο μέλος της αποστολής.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

To Top