Ελλάδα

Εξαφανίστηκε 50χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης

Για τον εντοπισμό του ενεργοποιήθηκε το Missing Alert

Αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (29/8/2020, εξαφανίστηκε από το χωριό Σκαλάνι Ηρακλείου, ο Λάμπρος Γιαννακάκης, 50 ετών.  Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, χθες  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Λάμπρος έχει ύψος 1,67 μ., είναι εύσωμος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μπλε βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο Ι.Χ.Ε. μάρκας ΗΥUNDAI COUPE, χρώματος μαύρου και με αρ. κυκλοφορίας ΧΝΚ-9056.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λπ.

Comments
To Top