Ιστορίες

Εξακολουθώ να πηγαίνω με τις πρώην μου και με κάποιες έχω παιδιά. Να το πω στη νέα σύντροφό μου;

Εκτός από τα παιδιά μου, επισκέπτομαι συχνά και τις μαμάδες τους. Κάνουμε σεξ σχεδόν κάθε φορά που βρισκόμαστε και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Το πρόβλημά μου είναι η εκρηκτική ξανθιά 27χρονη κοπέλα μου, που δεν γνωρίζει…ακόμα τίποτα

Είμαι 35 χρονών και έχω χάσει το μέτρημα με πόσες έχω πάει. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν με τη μαμά του πρώτου μου παιδιού με την οποία ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Ο γιος μας είναι τώρα 10 ετών. Μπορεί και να ήμασταν ακόμα μαζί αν δεν την είχα πιάσει στο κρεβάτι με τον καλύτερό μου φίλο. Δεν μπόρεσα να τη συγχωρέσω και τελικά χωρίσαμε.

Έχω ξεκόψει μαζί της πολλά χρόνια, αλλά το γιο μου τον βλέπω πολύ συχνά. Τα παιδιά χρειάζονται τόσο τις μαμάδες όσο και τους πατεράδες τους.

Δυσκολεύτηκα πολύ να ξανακάνω σχέση μετά. Προτίμησα να ζήσω ελεύθερο πουλί και να βρίσκομαι με γυναίκες μόνο για σεξ και τίποτα άλλο. Στα οχτώ χρόνια που ακολούθησαν συνευρέθηκα ερωτικά με πάρα πολλές κοπέλες με πέντε από τις οποίες έκανα και παιδί.

Έχω δύο γιους ακόμα και τρεις κόρες και όλα τα αγαπάω πολύ. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να τα βλέπω τόσο συχνά όσο θέλω. Ευτυχώς που τα παιδιά έχουν πολύ καλές μαμάδες!

Τα επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ, τους πηγαίνω δώρα και είμαι πάντα εκεί στα γενέθλια και τις γιορτές τους. Εκτός από τα παιδιά όμως επισκέπτομαι και τις μαμάδες τους. Ειδικά τη μαμά του δεύτερου γιου μου και τη μαμά της μικρότερης μου κόρης. Αυτές οι γυναίκες σημαίνουν πολλά για μένα. Κάνουμε σεεεξ σχεδόν κάθε φορά που βρισκόμαστε και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Και οι δύο με χώρισαν στο παρελθόν επειδή της απατούσα, αλλιώς δεν ξέρω. Μπορεί και να ‘μασταν ακόμα μαζί.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι πριν από τρεις μήνες γνωρίστηκα σ’ ένα κλαμπ με μια εκρηκτική ξανθιά 27χρονη κοπέλα, η οποία έκατσε δίπλα μου στο μπαρ και μου έπιασε την κουβέντα. Και μόνο που μου χαμογέλασε έπεσα «ξερός».

Μιλήσαμε, χορέψαμε και περάσαμε μια νύχτα γεμάτη πάθος. Είμαι ερωτευμένος μαζί της. Θέλω να τη βλέπω συνέχεια.

Είμαστε μαζί ήδη τρεις μήνες, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να της πω την αλήθεια για το παρελθόν μου. Έχω έξι παιδιά και ακόμα κάνω σεξ με τις πρώην μου. Περνάω πολύ καλά μαζί της και δεν θέλω να χωρίσουμε. Από την άλλη σκέφτομαι να το ρισκάρω. Το πολύ πολύ να με χωρίσει. Και τι έγινε; Έχω άλλες έξι πρώην να διαλέξω όποια θέλω.

Θάνος

Comments
To Top