Αθλητικά

Εξελίξεις με Μίχαλιουκ στον Παναθηναϊκό – Έτοιμος να καταθέσει πρόταση – Αυτό περιμένει!

Εξελίξεις με Μίχαλιουκ στον Παναθηναϊκό - Έτοιμος να καταθέσει πρόταση - Αυτό περιμένει!

Ο Σβι Μίχαλιουκ είναι και… επισήμως ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για το τελευταίο κομμάτι του παζλ και η κρίσιμη εβδομάδα ανοίγει. Τι περιμένουν οι πράσινοι για να προχωρήσουν σε πρόταση, τι συμβαίνει με Γκριγκόνις.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ταχθεί αναφανδόν από την αρχή του καλοκαιριού υπέρ της παραμονής του Γκριγκόνις. Τον θεωρεί όχι απλά καλό σουτέρ αλλά παίκτη που παίζει σε δυο θέσεις (2-3), και κυρίως καλό χειριστή, δημιουργό μέσα από πικ εν ρολ και σκόρερ. Θα ήταν σχεδόν βέβαιη η παραμονή του αν δεν είχε εμφανιστεί στο προσκήνιο η περίπτωση Μίχαλιουκ. 

Ο Ουκρανός αρέσει σε όλους και… απογειώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά όλοι μαζί είναι δύσκολο να μπουν σε διαχείριση. Στο τριφύλλι πρέπει να πάρουν μια απόφαση αλλά ταυτόχρονα περιμένουν και το σήμα του Μίχαλιουκ που συνεχίζει να περιμένει το ΝΒΑ. Ωστόσο πλησιάζοντας πλέον τον Αύγουστο, οι πιθανότητες να βρει ο Ουκρανός αυτό που ψάχνει στις ΗΠΑ μειώνονται και οι ελπίδες του τριφυλλιού αυξάνονται. Ο Μίχαλιουκ θέλει χρόνο συμμετοχής και ιδανικά όχι το μίνιμουμ συμβόλαιο, κάτι που προς το παρόν δεν το έχει βρει.

Η συνέχεια ΕΔΩ

To Top