Κόσμος

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: 15χρονη βιάστηκε, παρατήθηκε στις γραμμές του τρένου, αφού προηγουμέν…

Russia dolofonia

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: 15χρονη βιάστηκε, παρατήθηκε στις γραμμές του τρένου, αφού προηγουμένως την χτύπησαν και της έβαλαν φωτιά

Ένα φρικαλέο έγκλημα συνέβη στην πόλη Περμ της Ρωσίας, καθώς μια 15χρονη έχασε τη ζωή της αφού προηγουμένως την είχαν βιάσει, πετάξει γυμνή στις ράγες τρένου, ενώ την περιέλουσαν και με εύφλεκτο υγρό και της έβαλαν φωτιά.

Η 15χρονη Γιάροσλαβλ Σίκοβα εντοπίστηκε με φρικτά εγκαύματα, μετά από την άγρια επίθεση και τον βιασμό από έναν μηχανοδηγό τρένου που σταμάτησε μόλις αντιλήφθηκε τη νεαρή να βρίσκεται ξαπλωμένη στις σιδηροδρομικές γραμμές, όπως μετέφερε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι αφέθηκε να πεθάνει φορώντας μόνο τις κάλτσες του μετά από την άγρια επίθεση που δέχτηκε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και επέζησε για δέκα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης.

Ένας «φίλος» από το σχολείο ονόματι Σεργκέι Μινγιάζεφ, 16 ετών, του οποίου η μητέρα Ιρίνα είναι δεσμοφύλακας και ο πατέρας του Ράντικ αστυνομικός, συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και φόνο. Δύο άλλα ανήλικα αγόρια ανακρίθηκαν από τις τοπικές αρχές για το ρόλο τους στο συμβάν.

«Υπήρχε αίμα παντού»

Ο μηχανοδηγός αποκάλυψε τι αντίκρισε όταν σταμάτησε και κάλεσε μέσω ασυρμάτου για βοήθεια. Υποστήριξε πως η κοπέλα «είχε τοποθετηθεί διαγώνια στις ράγες. Υπήρχε αίμα παντού. Έπειτα, κύλησε από τις ράγες και έμεινε αναίσθητη». Συνέχισε λέγοντας: «Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της και ακόμη και το ξερό χορτάρι γύρω της κάπνιζε. Όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι, ήταν ακόμα αναίσθητη».

Πρόσθεσε η κοπέλα ήταν γυμνή και μονάχα φορούσε τις κάλτσες της. «Δεν υπήρχαν ρούχα. Το κεφάλι της ήταν γεμάτο αίματα, είχε χτυπηθεί με κάτι σιδερένιο, ενώ τα μαλλιά της καμμένα. Θα μπορούσε κάλλιστα να την έχει πατήσει τρένο».

Ο ίδιος μάρτυρας είπε ότι η 15χρονη κοπέλα είχε «εύφλεκτο υγρό στο στόμα της και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων». Σημειώθηκε πως ο δράστης ήθελε να «ξεφορτωθεί τα βιολογικά ίχνη».

To Top