Πολιτική

Γερουλάνος: Χρειαζόμαστε έναν Αθηναίο που να νοιάζεται για την πόλη μας

«Οι γειτονιές της Αθήνας έχουν τρομερή δυνατότητα ανάπτυξης»

Στις αναπλάσεις των γειτονιών της «άλλης Αθήνας» οι οποίες έχουν, όπως τονίζει «τρομερή δυνατότητα ανάπτυξης», θα δώσει το κύριο βάρος του αν εκλεγεί δήμαρχος, ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα είσαι εσύ» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Rock FM 96,9.

«Πάντα κοιτάμε τη μία μεριά της Αθήνας. Απ’ την άλλη μεριά είναι η Ιερά Οδός. Αυτός είναι ο δρόμος στον οποίο πρέπει να επενδύσουμε τώρα στην Αθήνα» ανέφερε ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές κ. Γερουλάνος.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο «η Ιερά Οδός, ένας ιστορικός δρόμος είναι υπέροχος δρόμος, έχει δυνατότητες ανάπτυξης, έχει δυνατότητες να γίνουν ωραίοι ποδηλατόδρομοι εκεί πέρα, έχει τις δυνατότητες ν’ αλλάξει, να ξαναϊσορροπήσει την Αθήνα που έχει μπατάρει από τη μια μεριά.

Οι αναπλάσεις που θα ήθελα να δω στην Αθήνα και τις οποίες θα κυνηγήσω από την πρώτη στιγμή, είναι αυτές που αναβαθμίζουν τις σημαντικές γειτονιές της Αθήνας, που έχουν τρομερή δυνατότητα ανάπτυξης. Η περιοχή ας πούμε από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη. Η άλλη είναι η Ακαδημία Πλάτωνος. Δυο γειτονιές που αν αρχίσουμε εκεί να επενδύουμε, θα αλλάξει πραγματικά η πόλη μας» τόνισε ο κ. Γερουλάνος.

«Η Αθήνα αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται έναν δήμαρχο που να κάθεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο, δεν χρειαζόμαστε έναν ο οποίος το μόνο που σκέφτεται είναι το επόμενό του βήμα, δεν χρειαζόμαστε έναν υποψήφιο κόμματος που θα ντρέπεται να πει ότι στα Εξάρχεια έχουμε πρόβλημα, επειδή μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι» εκτίμησε ο κ. Γερουλάνος και κατέληξε: «Χρειαζόμαστε έναν Αθηναίο ο οποίος νοιάζεται για την πόλη μας, που θα μαζέψει Αθηναίους για να παλέψουμε όλοι μαζί».

Comments
To Top