Κόσμος

Γιαγιά προσπαθεί να θηλάζει το εγγόνι και θέλει την αποκαλεί «μαμά» – Δεν αφήνει τη μητέρα του να πλησιάζει

giagia eggoni

Γιαγιά προσπαθεί να θηλάζει το εγγόνι και θέλει την αποκαλεί «μαμά» – Δεν αφήνει τη μητέρα του να πλησιάζει

Έντρομη είναι μια μητέρα με τον τρόπο που φέρεται η πεθερά προς το εγγόνι της και θεωρεί πως η γιαγιά προσπαθεί να την αντικαταστήσει, αφού θέλει το παιδί να την αποκαλεί «μαμά», αλλά και να το θηλάζει.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και η πεθερά άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι της, ώστε να βοηθήσει στην ανατροφή. «Από τη στιγμή που ήρθε η πεθερά μου, προσπαθεί να γίνει μητέρα του. Λέει να την αποκαλεί “μαμά” και άμα πάει να ψελλίσει “γιαγιά”, εκείνη αναστατώνεται και φωνάζει στο βρέφος», έγραψε στο Reddit σύμφωνα με τη Mirror.

Ένα μεσημέρι λοιπόν, η μητέρα αποκοιμήθηκε στον καναπέ και όταν ξύπνησε, άκουσε το μωρό να κλαίει στο μπάνιο. Τότε, μπήκε μέσα και είδε τη γιαγιά να κρατάει το παιδί στην αγκαλιά και να έχει βγάλει το στήθος, ώστε να θηλάσει το βρέφος. Εκείνο όμως, ούρλιαζε και δεν ήθελε.

Γιαγιά και εγγόνι
Γιαγιά προσπαθεί να θηλάζει το εγγόνι και θέλει την αποκαλεί «μαμά» – Δεν αφήνει τη μητέρα του να πλησιάζει 2

«Τρελάθηκα. Δεν μπορεί να βγάλει γάλα, στην καλύτερη σκόνη και πήγε να θηλάσει το παιδί, που έκλαιγε και φαινόταν πως δεν ήθελε. Το πήρα από τα χέρια της, το ηρέμησα και στη συνέχεια ξεκαθάρισα πως εγώ είμαι η μητέρα του, όχι εκείνη», σημείωσε στην ανάρτηση.

Έκτοτε, οι σχέσεις των δύο γυναικών έχουν ψυχρανθεί, με την πεθερά να υποστηρίζει ότι «απλώς βοηθάει στην ανατροφή» και πως «γνωρίζει καλύτερα», επειδή γέννησε επτά παιδιά και όχι ένα όπως η νύφη της.

To Top