Κόσμος

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Απέχει εδώ και χρόνια από το αλκοόλ και υποδύεται έναν διάσημο αμερικανό σχεδιαστή μόδας

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Απέχει εδώ και χρόνια από το αλκοόλ και υποδύεται έναν διάσημο αμερικανό σχεδιαστή μόδας

Στη νέα σειρά του Netflix «Halston» του Ράιαν Μέρφι, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ υποδύεται παίζει τον αείμνηστο Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Ρόι Χάλστον που έγινε το πρόσωπο διεθνούς brand, αλλά έχασε σχεδόν τα πάντα με έναν ανεξέλεγκτο εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αναφέρει το ΑΠΕ.

Με αποχή εδώ και χρόνια από το αλκοόλ ο ΜακΓκρέγκορ τόνισε ότι είναι περισσότερο από εξοικειωμένος με τους αγώνες του Χάλστον.

«Το καταλαβαίνω αυτό, εθισμός. Και δεν το κρίνω. Επειδή έχω βαδίσει σε αυτό το μονοπάτι για τόσα πολλά χρόνια, και είναι πολύ πονηρό και ζεις απόλυτα την άρνηση. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν » εξήγησε ο 50χρονος ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «CBS Sunday Morning».

Ο ΜακΓκρέγκορ που έχει ξεπεράσει τον εθισμό εδώ και δύο δεκαετίες και έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα του με το αλκοόλ στο παρελθόν, έχει παραδεχθεί: «Αρχικά ήμουν ένας ευτυχισμένος μεθυσμένος. Αλλά αργότερα ήμουν μίζερος επειδή είναι καταθλιπτικό. Ντρεπόμουν απλά για τον εαυτό μου».

Λόγω του εθισμού του παρελθόντος, είπε ο ηθοποιός, κατάφερε να υποδυθεί τον σχεδιαστή μόδας στο «Halston».

«Λοιπόν, ο Χάλστον πηγαίνει στο Studio 54 κάθε βράδυ και κάνει χρήση κοκαΐνης και η επιχείρησή του είναι σε τρομερά προβλήματα» εξήγησε ο ηθοποιός. «Και όμως συνεχίζει λέγοντας: “Δεν έχω πρόβλημα. Θα μπορούσα να σταματήσω όποτε μου αρέσει, το ξέρεις;”».

Τώρα, με τόσα πολλά χρόνια καθαρός από αλκοόλ, ο ΜακΓκρέγκορ βρίσκεται στο σημείο να μπορεί να παραδεχτεί ότι αισθάνεται «αρκετά καλά» με το να είναι διάσημος.

«Μου αρέσει. Έτσι, σε αυτήν την πλευρά των πραγμάτων, μαθαίνεις ότι αυτό είναι που πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο, προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο στη δουλειά και να μην αισθάνεσαι ότι το παιδεύεις ή το κάνεις με μισή καρδιά» ανέφερε. «Και τότε, αυτό είναι πολύ καλό».

Ο ΜακΓκρέγκορ αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή του στο σύμπαν του «Star Wars» με το «Obi-Wan Kenobi» για το Disney +, λέγοντας ότι είναι «ανακούφιση» να μιλά επιτέλους για το πρότζεκτ μετά από χρόνια προσποιητών συζητήσεων σχετικά με αυτό.

Comments
To Top