Ιστορίες

Γράφτηκε ιστορία! Βίσση και Βανδή τραγούδησαν μαζί στο J2US

Τέσσερις ημέρες πριν φύγει το 2020 γράφτηκε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ελληνικής ψυχαγωγικής τηλεόρασης. Στο show του OPEN που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, J2US, αντάμωσαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή. Οι δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου μοιράστηκαν την ίδια σκηνή και προκάλεσαν χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έφτασε η στιγμή που περιμένω χρόνια» είπε ο παρουσιαστής και άφησε την Άννα Βίσση να καλέσει επί σκηνής την Δέσποινα Βανδή. Οι δυο σταρ άνοιξαν την κοινή τους εμφάνιση με το «Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» και έκαναν τους πάντες να παραληρούν.

Ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε το ακατόρθωτο. Βίσση και Βανδή αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους. Η μία τραγούδησε τραγούδια της άλλης, αντάλλαξαν φιλοφρονήματα και συμφώνησαν ότι πλέον δεν τους χωρίζει τίποτα.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι οι δύο καλλιτέχνιδες μίλησαν για πρώτη φορά μεταξύ τους πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του. Έκλεισαν το τελευταίο τους ντουέτο με ένα φιλί στο στόμα και το twitter πήρε φωτιά.

Δέσποινα Βανδή κι Άννα Βίσση τραγούδησαν η μία επιτυχίες της άλλης.

Comments
To Top