Κόσμος

Γυναίκα πήγε σε πάρτι πιτσιρικάδων και έκανε σεξ με 17χρονο αγόρι

Γυναίκα πήγε σε πάρτι πιτσιρικάδων και έκανε σεξ με 17χρονο αγόρι

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ πήγε σε εφηβικό πάρτι γενεθλίων και «βίασε ένα 17χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια άλλου παιδιού», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η 43χρονη Jessica Rae Good συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, όταν ο 17χρονος ενημέρωσε τον υπεύθυνο του σχολείου ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης σε πάρτι που έλαβε χώρα σε κατοικία το Σαββατοκύριακο.

Αυτό αναφέρει το γραφείο του σερίφη της κομητείας. Η Good τα έπινε με παρέα πριν πάει ακάλεστη στο πάρτι στις 9 Μαΐου, όταν ο φίλος της επέστρεψε σπίτι του για να κοιμηθεί.

«Επιστρέφοντας στο σπίτι μεθυσμένη, η Good άρχισε να κάνει παρέα με τα ανήλικα, προβαίνοντας σε εξαιρετικά ανάρμοστα σεξουαλικά σχόλια και δίνοντας στο 17χρονο θύμα αλκοόλ», γράφει στην ανακοίνωσή του ο σερίφης.

Ένα 12χρονο κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αποκοιμηθεί στο σπίτι, όταν την ξύπνησαν οι ήχοι δύο ανθρώπων που έκαναν σεξ. Η μικρή ήταν ακριβώς δίπλα και είπε πως κάποια στιγμή ο 17χρονος της ψιθύρισε να τον βοηθήσει.

Ο ίδιος είπε στην αστυνομία ότι είχε επίσης αποκοιμηθεί από το αλκοόλ και ξύπνησε με την 43χρονη πάνω του. Δήλωσε επίσης πως δεν μπορούσε να την απωθήσει εξαιτίας του βάρους της. Ο σερίφης επιβεβαίωσε πως η Good είναι πάνω από 110 κιλά.

Όταν τελείωσε η σεξουαλική επίθεση, η 43χρονη μάζεψε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι της.

Όταν τη συνέλαβαν, δήλωσε πως δεν θυμόταν τίποτα για το γεγονός. Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου…

Comments
To Top