Πολιτική

Η ατάκα του Μητσοτάκη για το σκυλάκι του Λιάγκα: Αυτή δεν είχε πάει και στον Τσίπρα;

mitsotakis skuli

Η ατάκα του Μητσοτάκη για το σκυλάκι του Λιάγκα: Αυτή δεν είχε πάει και στον Τσίπρα;

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Ιουνίου, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Μια μέρα μετά, η εκπομπή του ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τα backstage της συνέντευξης, με τον πρώην πρωθυπουργό να εμφανίζεται χαλαρός και να συζητά με τα μέλη του πάνελ και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Πριν την έναρξη της συνέντευξης και καθώς όλοι κάθονταν στα παρασκήνια, έκανε την εμφάνιση το
σκυλάκι του Γιώργου Λιάγκα, η Φούσκα. Γνωστός για την αδυναμία του στα ζώα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να παίξει μαζί της και να την χαϊδέψει, μοιράζοντας, ωστόσο, και μια τρομερή ατάκα: «Αυτή δεν είχε πάει και στον Τσίπρα;».

Προφανώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπερδεύτηκε με το σκυλάκι του Δημήτρη Παπανώτα, το οποίο είχε κάτσει στην ποδιά του Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδινε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν τις εκλογές τις 21ης Μαΐου.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΝΔ χάρηκε πολύ όταν συνάντησε την Αργυρώ Μπαραμπαρήγου, την οποία έχει τιμήσει δεόντως με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πηγαίνοντας συχνά στο εστιατόριό της. «Είμαι τόσο τακτικός πελάτης. Και απόψε η Μαρέβα εκεί θα είναι» παραδέχθηκε. Φεύγοντας, δεν παρέλειψε, να δοκιμάσει και τους κολοκυθοκεφτέδες που εκείνη είχε φτιάξει, ζητώντας, μάλιστα, και δεύτερο…

To Top