Ελλάδα

Η Endless EC στηρίζει έμπρακτα για 3η χρονιά την Ithaca Laundry

Endless Ithaca 2023 1st

Η Endless EC στηρίζει έμπρακτα για 3η χρονιά την Ithaca Laundry

H Endless EC, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα τις υψηλές αξίες και τα ιδανικά που την χαρακτηρίζουν ως εταιρεία, υποστηρίζει έμπρακτα την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca Laundry για 3η συνεχόμενη χρονιά. 

Η συμβολή της Endless EC είναι πολύτιμη στη συνέχιση του έργου της Ithaca και της λειτουργίας της, με κύριο μέλημα την υποστήριξη και την προστασία των ωφελούμενών της, ώστε να παραμένουν ασφαλείς. Κάθε χρόνο ενισχύει όλο και περισσότερο την προσπάθεια της οργάνωσης για βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης των αστέγων της πόλης, με την διανομή προϊόντων υγιεινής, καθώς και με την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού της σε αυτό το έργο.

Πιο συγκεκριμένα, η Endless EC ήδη μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2023 διέθεσε 800 τεμάχια ειδών υγιεινής, όπως χαρτί υγείας, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα και αντισηπτικά, προοριζόμενα για 200 συνανθρώπους μας που μένουν στους δρόμους της Αθήνας. Επιπλέον, συμβάλλοντας όλο και πιο ενεργά, άτομα από την εταιρεία συμμετείχαν εθελοντικά στην προσπάθεια να διαμοιραστούν αυτά τα πράγματα σε όσους το έχουν ανάγκη. Βγαίνοντας στους δρόμους της πόλης και διανέμοντας τα προϊόντα στους αστέγους, η Endless EC και οι εργαζόμενοί της αποδεικνύουν με ακόμα πιο άμεσο τρόπο πως βρίσκονται κυριολεκτικά στο πλευρό των ανθρώπων που το χρειάζονται, προσφέροντάς τους χέρι με χέρι είδη χρήσιμα και απαραίτητα για την καθημερινότητά τους. 

Endless Ithaca 2023 2nd
Η Endless EC στηρίζει έμπρακτα για 3η χρονιά την Ithaca Laundry 3

Επίσης σε συνεχή επαφή με την οργάνωση, θα καλύψει κάθε περαιτέρω ανάγκη σε βασικά προϊόντα χαρτιού και απορρυπαντικών.

Η Endless EC, με αυτή την πολύτιμη κίνηση στήριξης, προσφέρει την βοήθειά της σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κάνοντας την καθημερινή τους διαβίωση ευκολότερη. Το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας και η ευαισθητοποίηση προς τον συνάνθρωπο, καθοδηγούν τα βήματά της και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από έναν τόσο σημαντικό σκοπό όπως αυτόν της Οργάνωσης της Ithaca, συμμετέχοντας ενεργά για 3η συνεχόμενη χρονιά στη δράση της!

To Top